دارای بیش از نیم قرن تجربه اجرا، ساخت و مدیریت کارخانه های فولادی و معدنی می باشد، این شرکت دارای اعتبار و سابقه تاریخی در سطح بین المللی بوده که در اینجا مختصرا به شکل گیری و پیشینه آن اشاره می شود.
روشهای زمین جانورشناسی در اکتشاف معدن مبتنی بر استفاده از حیوانات در اکتشاف، بطور مستقیم و غیر مستقیم است. در نگاه اول بیان این مفهوم و استفاده از حیوانات در اکتشاف مواد معدنی به نظر مضحک و خنده دار است. به نظر میرسد مطالعات زمین جانورشناسی حتی از بررسی های زمین گیاه شناسی نیز قدیمی تر است در نوشته های مربوط به هرودوت آمده است که در 450 سال قبل از میلاد برای اکتشاف طلا در هند از نوعی مورچه استفاده می شده است. هرودوت در وصف اندازه این مورچه ها اغراق کرده و احتمالا منظور او نوعی موریانه بوده است. او ذکر کرده است که این مورچه ها که در ماسه هایی که حاوری طلای فراوان بوده است زندگی میکردند. البته تحقیقات زبان شناسی اخیر روی اسناد قدیمی نشان میدهد که احتمالا منظور هرودوت نوعی موش خرما بوده است در هر صورت جانوران حفار بعنوان بهترین نشانگرهای زمین جانورشناسی برای اکتشاف مواد فلزی شناخته شده اند.
استاد سدراك آبداليان در سال 1273 خورشيدي به دنيا آمد و دكتراي خود را از دانشگاه سوربن پاريس در فرانسه دريافت كرد. او به افتخار دريافت رتبه آكادميك دولت فرانسه با عنوان Academiques La Croix Chevalier dans L ordre des Palmes نايل شد و در دانشگاه ايروان ارمنستان و دانشگاه تهران ايران به درجه استادي رسيد. او در اين دانشگاه ها، زمين شناسي، معدن و لرزه شناسي تدريس مي كرد. در سال 1309 خورشيدي، استاد آبداليان رييس علمي وزارت صنايع و معادن ايران شد. او در بخش هاي بزرگي از ارمنستان و ايران به سفر و پژوهش پرداخت و در زمينه علوم زمين فلات ايران و ارمنستان چندين كتاب و گزارش علمي نوشت.