درج تبلیغات
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
زنده یاد دکتر سدراک آبدالیان

زنده یاد دکتر سدراک آبدالیان

استاد سدراك آبداليان در سال 1273 خورشيدي به دنيا آمد و دكتراي خود را از دانشگاه سوربن پاريس در فرانسه دريافت كرد. او به افتخار دريافت رتبه آكادميك دولت فرانسه با عنوان Academiques La Croix Chevalier dans L ordre des Palmes نايل شد و در دانشگاه ايروان ارمنستان و دانشگاه تهران ايران به درجه استادي رسيد. او در اين دانشگاه ها، زمين شناسي، معدن و لرزه شناسي تدريس مي كرد. در سال 1309 خورشيدي، استاد آبداليان رييس علمي وزارت صنايع و معادن ايران شد. او در بخش هاي بزرگي از ارمنستان و ايران به سفر و پژوهش پرداخت و در زمينه علوم زمين فلات ايران و ارمنستان چندين كتاب و گزارش علمي نوشت.
پدیدآورنده: علی دوستی | مدت: 00:00
قیمت محصول: رایگان
دریافت
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۲۸ ۱۹:۳۰:۳۲
بازدید : 781
16:30
radio

مونازیت، اکتشاف، فرآوری و عناصر نادر خاکی

گفتگویی کوتاه با جناب اقای دکتر امین افصحی مدیرعامل گروه معدنی آرسس
پدیدآورنده: امین افصحی
07:10
radio

چرا دانشگاه بوجود آمد؟!

یکی از بزرگترین معضلاتی که شاید اکثر دانشجویان و حتی اساتید با آن مواجه اند این است که هدف اصلی دانشگاه چیست؟!
پدیدآورنده: علی دوستی
08:04
radio

شرکت ملی فولاد ایران

دارای بیش از نیم قرن تجربه اجرا، ساخت و مدیریت کارخانه های فولادی و معدنی می باشد، این شرکت دارای اعتبار و سابقه تاریخی در سطح بین المللی بوده که در اینجا مختصرا به شکل گیری و پیشینه آن اشاره می شود.
پدیدآورنده: علی دوستی
4:31
radio

مختصری درباره قالکاری

مختصری درباره قالکاری (Fire Assay)
پدیدآورنده: علی دوستی
02:28
radio

خاطره معدنی لبخند آبگوشتی

حدودا ده سالم بود که یک روز جمعه دنبال پدرم به معدن دره بخاری محلات رفتیم...
پدیدآورنده: رضا قربانی
05:29
radio

ارزش‌آفرینی و جبران‌پذیری دو شرط معدنکاری

از نظر فنی، بهره‌برداری از هرنوع ظرفیت معدنی امکان‌پذیر است، اما مهم‌ترین نکته توجیه‌پذیری اقتصادی و ترمیم‌پذیری خسارت‌های زیست‌محیطی ناشی از معدنکاری است. در شروع شاید بهره‌بردار توانایی مالی بالایی برای سرمایه‌گذاری به منظور تامین تجهیزات و ماشین‌آلات به صورت افراطی و بدون انجام محاسبات مهندسی داشته باشد و شاید با ثروتی که بهتر از علم می‌داند به تولید شتاب دهد اما معدن را از نظر بازدهی اقتصادی توجیه نمی‌کند، به طور معمول در معادن، بازدهی پس از 8سال است و در این مدت و پس از آن ممکن است تقاضا برای ماده معدنی به‌قدری پایین باشد که منجر به دپوی طولانی‌مدت ماده معدنی در محدوده معدن شود. نویسنده: علی دوستی
logo-samandehi