درج تبلیغات
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
گواهینامه دامپتراک

گواهینامه دامپتراک

اگه یه نفر بخواد گواهینامه ویژه دامپتراک بگیره، چه پیش‌نیازهای داره؟ و باید به کجا مراجعه کنه؟ برای گرفتن گواهینامه دامپتراک انجام چه آزمایشات پزشکی ای لازمه؟ این شغل محدودیت سنی هم داره؟ شرایط کار یه راننده دامپتراک تو معدن چطوره؟ شیفت‌های کاری، رنج حقوق و مرخصی هاش به چه صورته؟ وقتی مردم متوجه میشن که شخصی راننده دامپتراکه، بیشتر چه سوالاتی ازش میپرسن؟ در معدن هم، تابلوها و چراغهای راهنمایی و رانندگی وجود داره؟ تو کوچه و خیابون و اتوبان و آزادراه ها اگه یه راننده ای تخلف کنه، سریع پلیس میگیرش و جریمه اش میکنه، تو معدن چطور؟ خانومها هم میتونن گواهینامه دامپتراک بگیرن؟! و چرا این کلیشه های جنسیتی تو مشاغل مختلف معدنی تو کشورمون وجود داره؟ سناریو: علی دوستی، اجرا: نسیم محمدپور و محمدرضا فرزادگان با همراهی: سید سعید عزیزی (راننده دامپتراک)، تدوین: راشد دوستی، اسپانسر: شهاب خوشابی، تهیه کننده و کارگردان: علی دوستی
پدیدآورنده: نسیم محمدپور | مدت: 16:15
قیمت محصول: 10,000 تومان
برای دریافت لاگین کنید
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۱۸ ۱۸:۰۱:۱۱
بازدید : 19640
05:04
radio

گنبدهای نمکی (قسمت دوم)

گنبدهای نمکی میتوانند در حوزه های رسوبی جایی که کانسارهای ضخیمی از نمک حداقل با 150 متر از دیگر رسوبات مدفون گردند ایجاد شوند.
پدیدآورنده: علی دوستی
05:04
radio

گنبدهای نمکی (قسمت اول)

سنگ نمک یا هالیت دو ویژگی دارد که آن را قادر میسازد تا گنبدهای نمکی را شکل دهد
پدیدآورنده: علی دوستی
03:18
radio

معدن الماس یوداخنایا (روسیه)

معدن یوداخنایا در 15 ژوئن 1955 تنها 2 روز پس از کشف پایپ الماس معدن میر توسط زمین شناس شوروی ولادیمیر شاکین (Vladimir Shchukin) و تیم او کشف شد...
پدیدآورنده: علی دوستی
03:11
radio

گل حفاری

گل حفاری به مخلوطی از آب و رس اطلاع میگردد که برای حمل مواد حفر شده در سیستمهای حفاری به سطح زمین از آن استفاده میشود.
03:27
radio

یاقوت

در مشرق زمین بر این باور بودند که سنگ یاقوت نشانه زندگی و حیات است و معتقد بودند که قطره های خون قلب مادر زمین یاقوت است.
06:36
radio

زمین جانورشناسی

روشهای زمین جانورشناسی در اکتشاف معدن مبتنی بر استفاده از حیوانات در اکتشاف، بطور مستقیم و غیر مستقیم است. در نگاه اول بیان این مفهوم و استفاده از حیوانات در اکتشاف مواد معدنی به نظر مضحک و خنده دار است. به نظر میرسد مطالعات زمین جانورشناسی حتی از بررسی های زمین گیاه شناسی نیز قدیمی تر است در نوشته های مربوط به هرودوت آمده است که در 450 سال قبل از میلاد برای اکتشاف طلا در هند از نوعی مورچه استفاده می شده است. هرودوت در وصف اندازه این مورچه ها اغراق کرده و احتمالا منظور او نوعی موریانه بوده است. او ذکر کرده است که این مورچه ها که در ماسه هایی که حاوری طلای فراوان بوده است زندگی میکردند. البته تحقیقات زبان شناسی اخیر روی اسناد قدیمی نشان میدهد که احتمالا منظور هرودوت نوعی موش خرما بوده است در هر صورت جانوران حفار بعنوان بهترین نشانگرهای زمین جانورشناسی برای اکتشاف مواد فلزی شناخته شده اند.
پدیدآورنده: علی دوستی
logo-samandehi